• Contact

Contact en bereikbaarheid

Adres

Stottertherapie Amersfoort
Paulus Borstraat 37A
3812 TA Amersfoort

Stottertherapie Amersfoort is gevestigd in het oude parochiehuis.

T 06-52 01 25 38
M info@stottertherapie-amersfoort.nl

Wanneer ben ik aanwezig?

Officieel opent Stottertherapie Amersfoort op maandag 12 augustus 2024 haar deuren! Omdat de praktijk net start, is het op dit moment alleen mogelijk om een consult in te plannen op de dinsdag. Op termijn zal daar ook de vrijdag bijkomen.

Voor vragen, het maken en afzeggen van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-52 01 25 38. Als wij de telefoon niet opnemen, kunt u een boodschap inspreken op de voicemail. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Contact

Route

U kunt de route naar Paulus Borstraat 37A in Amersfoort gemakkelijk vinden in een routeplanner, zoals Google Maps (per trein; auto of per fiets). Klik hiervoor op onderstaande Routeplanner.

Als u voor de eerste keer komt

Stottertherapie Amersfoort zit in de praktijkruimte van Logopediepraktijk Soesterkwartier. Als u aanbelt bij Logopediepraktijk Soesterkwartier, open ik de tussendeur vanuit mijn kamer. Mocht ik op dat moment nog aan het behandelen zijn, dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, die meteen rechtsaf in de hal is. Ik zal u dan hier komen ophalen.

Stottertherapie Amersfoort is op de begane grond direct rechts naast de ingang. Het toilet is eveneens op de begane vloer; helemaal op het einde van de lange gang. Omdat het toiletblok wordt gerenoveerd, is er momenteel maar 1 toilet beneden beschikbaar. Ik adviseer u om voor de start van het consult met kinderen eerst even het toilet te bezoeken.

Parkeren

Stottertherapie Amersfoort is gevestigd in het oude parochiehuis in kamer 37A. Het parochiehuis ligt in het Soesterkwartier, dichtbij het centraal station en goed bereikbaar via de uitvalswegen.

Als u met de trein komt en de achteruitgang op het station neemt is de geschatte looptijd 7 minuten.

Komt u met de auto, dan kunt u mogelijk parkeren voor het gebouw. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de voorkant van het pand. Houd er rekening mee dat het parkeerterrein mogelijk vol is. In dat geval kunt op onder andere de Noorderwierweg of Dollardstraat (betaald) parkeren. Dit is wel iets verder lopen. In de directe omgeving van de praktijk is het parkeren voor vergunninghouders.